Trenova 2

2.250,00 рсд

Krema je namenjena za negu zrele kože lica, vrata, dekoltea i nadlanica.
Anti-ageing efekat zasnovan je na udruženom i sinergističkom delovanju aktivnih sastojaka.

Opis

Trenova krem sadrži :

  • Tretinoin, aktivan oblik vitamina A- retinol palmitata, koji, u odgovarajućoj koncentraciji, ispoljava aktivno delovanje na nivou epiderma i derma , posebno kod zrele kože, tako da povećava hidrataciju i deskvamaciju (odstranjivanje izumrlih ćelija sa površine kože) , što povoljno utiče na suvu , osetljivu i stariju kožu , dajući joj zdravu ružičastu boju, čistiji i svetliji izgled .
    Dužom upotrebom preparata ispoljava se dubinsko delovanje, na nivou derma, usled čega dolazi do ublažavanja bora, ožiljaka i pigmentacija kože.
    Na taj način se povećava čvrstina i elastičnost kože i ona postaje glatka i mladalački sveža .
  • ulje jojobe – visoko kvalitetno prirodno biljno ulje koje sadrzi polinezasićene masne kiseline /omega-6/, veoma slično lipidima kože; deluje emolijentno, nadoknađujući koži prirodne lipide i vlagu, neguje je i štiti
  • tokoferol-acetat i alantoin – neutrališu slobodne radikale u koži i ubrzavaju epitelizaciju, čime utiču na usporavanje procesa starenja i daju koži zdrav i mladalački izgled.

Upotreba: primenjuje se samo uveče posle pranja ili temeljnog čišćenja lica. Kod osoba sa veoma osetljivom kožom preporučuje se primena Trenova krema svakog drugog dana .Naša preporuka je da se Trenova nanosi u maloj količini (ravnomerno se razmazuje po koži lica, vrata i dekoltea, kao i po koži nadlanica), a da se za dnevnu negu u zimskim mesecima koristi HIDRANTNA KREMA SA ULJEM JOJOBE, a u letnjim mesecima krema sa zaštitnim UV faktorom – HIDRANOVA spf 15 ili HIDRA SUN BLOCK spf 28.Delovanje preparata se uočava već posle 3-4 nedelje redovne primene.

Napomena: izbegavati neposredno izlaganje suncu u letnjim mesecima iako se krema nanosi uveče zbog povećane deskvamacije.
U slučaju pojave iritacije ili preteranog perutanja kože, prestati sa upotrebom preparata i koristiti neutralnu kremu, ili bilo koju kozmetičku kremu koja prija koži.