BioPropolis (Priroda na dar)

Propolis zaštitna krema za kožu

BioPropolis – vrhunska krema na bazi visoke koncentracije prirodnog pčelinjeg propolisa, za probleme kože sa aktivnim supstancama lekovitog bilja. BioPropolis je kreiran po tradicionalnom znanju o apiterapiji i svojstvima meda, voska i propolisa, uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja.

BioPropolis biljna krema sa propolisom za regeneraciju kože Priroda na Dar
image-296

Sastav

Ekstrakti lekovitog bilja kamilice, bosiljka i matičnjaka, ulje noćurka, propolis i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo

Propolis, med, lekovito bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju smirujuće i antibakterijski na kožu. Smiruju opekotine i nadražaje kože, svrab i crvenilo. BioPropolis deluje antigljivično kod problema sa gljivičnim infekcijama kože, kao što su ekcemi ili atletska stopala. Ujedno smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje starih rana. BioPropolis se često sa uspehom koristi kod herpesa. BioPropolis se može koristiti i kao noćna ili dnevna krema za revitalizaciju kože.

Primena

BioPropolis se može koristiti kod sledećih stanja: upala kože, fleka,lakših opekotina, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, herpesa, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, rana koje sporo zarastaju, perutanja kože i svraba.

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioPropolis nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioPropolis se može kupiti bez lekarskog recepta.

Više o proizvodu možete pronaći na veb sajtu Priroda na dar.