BioHemorrhoids (Priroda na dar)

Biljna krema za hemoroide

BioHemorrhoids – biljna visokokvalitetna krema za ublažavanje tegoba kod hemoroidalnih tegoba na bazi aktivnih supstanci divljeg lekovitog bilja Balkana, minerala i aktivnih supstanci. BioHemorrhoids je spravljen po tradicionalnoj travarskoj recepturi uz pomoć moderne medicine, savremene tehnologije i zadnjih naučnih saznanja.

BioHemorrhoids biljna krema za hemoroide Priroda na Dar
image-289

Sastav

Ekstrakti lekovitog bilja divljeg kestena, arnike i hajdučke trave, kantarionovo ulje, vitamini, mineralni dodaci i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo

BioHemorrhoids je složeni visokokvalitetni prirodni melem koji ima nekoliko sektora delovanja. Prvo je na obezbedjivanju bolje prokrvljenosti dotične regije i jačanje krvnih sudova da ne bi dolazilo do zastoja krvi. Povećava elastičnost kapilara i tkiva. BioHemorrhoids deluje antiupalno i antiseptično smanjujući upale i čuvajući regiju od infekcija. Omekšava tkivo i razgradjuje ugruške krvi i začepljenja. Krema uklanja svrab, ojede i druge kožne probleme u datoj regiji.

Primena

BioHemorrhoids se može koristiti kod sledećih stanja: upale hemoroida, uvećanje hemoroidalnih čvorića, bol i svrab izazvan hemoroidima, kod čirića, upala tkiva i rana oko regije analnog otvora. Vrlo je efikasan u početnom stadijumu pojave uvećanja hemoroida. Primenjuje se samo za spoljne hemoroide I i II stepena.

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene oko rektuma obratite se prvo opštem hirurgu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje terapije. BioHemorrhoids nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioHemorrhoids se može kupiti bez lekarskog recepta.

Više o proizvodu možete pronaći na veb sajtu Priroda na dar.