BioCalendula (Priroda na dar)

Regenerativna domaća krema od nevena za upaljenu kožu i ekceme

BioCalendula – tradicionalni travarski melem od nevena sada u obliku savremene kreme za opekotine i regeneraciju kože, smanjenje ožiljaka, brže zarastanje rana i smanjivanje otoka. Po staroj narodnoj recepturi i po preporukama čuvene austrijske travarke Marije Treben dobijen je vrhunski proizvod od divljeg lekovitog bilja uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja.

Biocalendula biljna krema za ekceme, psorijazu i ojede
image-238

Sastav

Ekstrakti lekovitog bilja nevena, bosiljka i matičnjaka, nevenovo ulje, vitaminski dodaci, alantoin, pantenol i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo

BioCalendula je visokokvalitetni prirodni melem u kome do izražaja dolaze visoke regenerativne sposobnosti nevena i pratećih materija. Neven deluje stimulišuće na tkiva ubrzavajući oporavak, bosiljak deluje antiseptično a matičnjak omekšava tkiva i smanjuje upale.

Primena

BioCalendula se može koristiti kod sledećih stanja: ekcema, dermatitisa, koprivnjače, psorijaze, opekotina, ožiljaka, poderotina, rana i drugih promena na koži. BioCalendula je suštinska kreme kod prvobitnog oštećenja kože, gde pomaže brzo zaceljivanje povrede, sprečavajući pojavu ožiljaka i razvoj oštećenja kože.

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioCalendula nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioCalendula se može kupiti bez lekarskog recepta.

Više o proizvodu možete pronaći na veb sajtu Priroda na dar.