BioBalsam (Priroda na dar)

 

Univerzalna balsam krema za opekotine, čireve i ožiljke

Bio Balsam – univerzalni travarski melem za oštećenja kože na bazi aktivnih supstanci lekovitog bilja Balkana. BioBalsam je napravljen po tradicionalnoj travarskoj recepturi uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja.

Biobalsam biljna krema za opekotine Priroda na Dar
image-283

Sastav

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, etarsko ulje kleke i ruzmarina, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo

Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

Primena

BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: opekotina od sunca ili od vrelih predmeta, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svraba, i blažih hemoroidalnih tegoba.

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioBalsam nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioBalsam se može kupiti bez lekarskog recepta.

Više o proizvodu možete pronaći na veb sajtu Priroda na dar.